Brice Group växer med ytterligare två seniora medarbetare

Nu växer Brice Group med två seniora medarbetare och vi är glada över att välkomna våra nya kollegor till vårt kompetenta team.

Brice Group är ett av nordens ledande Executive Search- och Interim Managementbolag. Vi hjälper organisationer att tillsätta chefer och specialister i noterade och icke noterade bolag på global, nordisk och nationell nivå, främst inom Life Science och hälsa.

Nu växer vi med två seniora medarbetare och vi är glada över att välkomna två nya kollegor till vårt kompetenta team.

OLa Gustavsson
Ola Gustavsson
Ola Gustavsson, Senior Recruitment- & Interim Manager har varit verksam som rekryterare och konsultchef inom Life Science i drygt 15 år och kommer närmast från en lång karriär på PharmaRelations. Med en djup förståelse för industrin kommer han att spela en avgörande roll i vårt fortsatta arbete. Olas starka engagemang för att arbeta både med människor och affärer samt hans skicklighet i att skapa lyckade matchningar mellan individer och företag kommer att bidra positivt till vår utveckling och våra framtida framgångar.

Kontakta Ola

 

”Jag är hedrad över att få denna fantastiska möjlighet att bidra till att utveckla både rekryterings- och interimsaffären på Brice Group. Jag ser fram emot att arbeta med det talangfulla och erfarna teamet på Brice Group och tillsammans fortsätta bygga en vinnande kultur med missionen att vara ett företag i framkant inom vår nisch.”

— Ola Gustavsson

 

Desirée Brask
Desirée Hejdenberg Brask
Desirée har en bakgrund som rekryterande konsultchef inom vårdbemanning med erfarenhet inom både rekrytering samt kund- och konsultledning och kommer att spela en viktig roll i att vidareutveckla och stärka vår rekryteringsprocess som researcher. Genom att ha dedikerade researchers kan vi både dra nytta av vårt stora nätverk samt kartlägga och effektivt finna nya talanger.

Kontakta Desirée

 

”Jag ser verkligen fram emot att anta de nya utmaningarna som väntar och få vara en del av tillväxtresan tillsammans med mina fantastiska kollegor på Brice Group. Det känns inspirerande att få använda mina tidigare erfarenheter i denna professionella, dynamiska och expansiva bransch”

— Desirée Brask